Verplicht brandveiligheidsattest voor uw logies

Om in orde te zijn met het Vlaamse Logiesdecreet moet u beschikken over een brandveiligheidsattest voor uw vakantiewoning of vakantieappartement. Hebt u deze niet, dan mag u eigenlijk niet langer verhuren. Omdat het tijdrovend kan zijn om dit zelf in orde te brengen, helpt de opvolgingssite CertiLogies u om het verplichte brandveiligheidsattest te bekomen, inclusief administratie en keuringen. Dit gebeurt in samenwerking met CertiHome, onafhankelijk partner voor keuringen in de vastgoedsector.

Brandveiligheidsattest aanvragen

Met de handige procedure van CertiLogies heeft u binnen de kortste keren een brandveiligheidsattest in de lade liggen:

STAP 1
STAP 1

Registreer gratis via deze link. Maak uw persoonlijk profiel aan (naam, bedrijf, adres…).

STAP 2
STAP 2

Voeg een vakantiewoning(en) toe. Hiervoor moet u een aantal eenvoudige vragen beantwoorden (bv. type woning, grootte van de woning, adres, soort verwarming, aantal slaapkamers, eventueel verhuurkantoor…) Per vakantiewoning krijgt u een overzicht van de attesten en certificaten die u nodig heeft. Rood betekent dat u nog niet in orde bent hiermee.

STAP 3
STAP 3

U kunt per attest/keuring eenvoudig doorklikken naar onze aanvraagmodule zodat wij dit voor u in orde kunnen brengen. Maar u kunt ook kiezen om het zelf te regelen. Registratie bij CertiLogies verplicht u tot niks! Als alle benodigde attesten op groen staan, kunt u uw brandveiligheidsattest aanvragen. Zo eenvoudig is het!

STAP 4
STAP 4

U komt terecht in het automatische opvolgingssysteem van CertiLogies. Wanneer een keuring vervalt, verwittigen we u en geven we u de mogelijkheid om ze opnieuw in orde te brengen. Zo bent u op elk moment in orde met alle keuringen en blijft u gedekt volgens de voorschriften van uw brandverzekering.

De voordelen van CertiLogies

Makkelijk en overzichtelijk
Makkelijk en overzichtelijk
Tijdbesparend
Tijdbesparend
Altijd in orde
Altijd in orde
Eenvoudig voor te leggen aan uw makelaar
Eenvoudig voor te leggen aan uw makelaar

Referenties klanten

"Ik had nooit gedacht dat het opvolgen van de keuringen voor mijn vakantiewoning zo eenvoudig kon zijn!"
Anja De Boeck
"CertiLogies herinnert me er tijdig aan wanneer een bepaald attest komt te vervallen. Dat vind ik echt top, het bespaart me heel wat administratieve rompslomp."
Kristel Waegheneire
"Deze handige opvolgingssite neemt me heel wat werk uit handen. Zo heb ik als uitbater meer tijd om me te focussen op mijn bezoekers. Bovendien is registratie gratis!"
Jo Lievens
"Alle attesten die ik nodig heb, worden vlot online geplaatst."
Louis De Waele
"Ik word correct op de hoogte gehouden van de vooruitgang van de aangevraagde keuringen en attesten."
Manon De Vos
"Dankzij CertiLogies worden er correcte afspraken gemaakt en is er een goeie communicatie. Ik ben altijd goed op de hoogte en met alles in orde."
Hilde De Winter
"Ik zat er eerst wat mee in dat ik op voorhand moest betalen voor de dienstverlening maar dat bleek volledig onterecht. De service, opvolging en communicatie van CertiLogies zijn echt top!"
Christophe Lebrun